Інформація
Пошук

Приладдя для подрібнення продуктів

Виберіть підкатегорію
Колода для ножів Maestro MR 1439
Код: 6995
МАТЕРІАЛ - пластик
ТИП - подставка
ДІАМЕТР - 11 см
ВИСОТА - 18 см
0

220.00грн.

МАТЕРІАЛ - пластик
ТИП - подставка
ДІАМЕТР - 11 см
ВИСОТА - 18 см
Кухонні ножиці Maestro MR 1450
Код: 1233
МАТЕРІАЛ - нержавіюча сталь, пластик
ТИП - кухонні ножиці
ПРИЗНАЧЕННЯ - для обробки риби, птиці
ДОВЖИНА - 25,5 см
ШИРИНА - 4 см
0

170.00грн.

МАТЕРІАЛ - нержавіюча сталь, пластик
ТИП - кухонні ножиці
ПРИЗНАЧЕННЯ - для обробки риби, птиці
ДОВЖИНА - 25,5 см
ШИРИНА - 4 см
Кухонні ножиці Maestro MR 1460
Код: 1234
МАТЕРІАЛ - нержавіюча сталь, пластик
ТИП - кухонні ножиці
ПРИЗНАЧЕННЯ - для обробки риби, птиці
ДОВЖИНА - 25,5 см
ВИСОТА - 4 см
0

205.00грн.

МАТЕРІАЛ - нержавіюча сталь, пластик
ТИП - кухонні ножиці
ПРИЗНАЧЕННЯ - для обробки риби, птиці
ДОВЖИНА - 25,5 см
ВИСОТА - 4 см
Магнітна планка Maestro MR 1441-30
Код: 3234
МАТЕРІАЛ - нержавіюча сталь, пластик
ТИП - магнітна планка
ДОВЖИНА - 30 см
ВИСОТА - 5 см
0

70.00грн.

МАТЕРІАЛ - нержавіюча сталь, пластик
ТИП - магнітна планка
ДОВЖИНА - 30 см
ВИСОТА - 5 см
Магнітна планка Maestro MR 1441-55
Код: 6996
МАТЕРІАЛ - нержавіюча сталь, пластик
ТИП - магнітна планка
ДОВЖИНА - 55 см
ВИСОТА - 5 см
0

130.00грн.

МАТЕРІАЛ - нержавіюча сталь, пластик
ТИП - магнітна планка
ДОВЖИНА - 55 см
ВИСОТА - 5 см
Магнітна планка Maestro MR 1442-30
Код: 6997
МАТЕРІАЛ - нержавіюча сталь, алюміній
ТИП - магнітна планка
ДОВЖИНА - 30 см
ВИСОТА - 5 см
0

85.00грн.

МАТЕРІАЛ - нержавіюча сталь, алюміній
ТИП - магнітна планка
ДОВЖИНА - 30 см
ВИСОТА - 5 см
Ніж Maestro MR 1431
Код: 3228
МАТЕРІАЛ - нержавіюча сталь, кераміка, пластик
ТИП - нож
ПРИЗНАЧЕННЯ - кухарський
Довжина леза - 20 см
ОСОБЛИВОСТІ - з керамічним покриттям
0

95.00грн.

МАТЕРІАЛ - нержавіюча сталь, кераміка, пластик
ТИП - нож
ПРИЗНАЧЕННЯ - кухарський
Довжина леза - 20 см
ОСОБЛИВОСТІ - з керамічним покриттям
Ніж Maestro MR 1432
Код: 3229
МАТЕРІАЛ - нержавіюча сталь, кераміка, пластика
ТИП - ніж
ПРИЗНАЧЕННЯ - кухарський
Довжина леза - 17,5 см
ОСОБЛИВОСТІ - з керамічним покриттям
0

95.00грн.

МАТЕРІАЛ - нержавіюча сталь, кераміка, пластика
ТИП - ніж
ПРИЗНАЧЕННЯ - кухарський
Довжина леза - 17,5 см
ОСОБЛИВОСТІ - з керамічним покриттям
Ніж Maestro MR 1433
Код: 3230
МАТЕРІАЛ - нержавіюча сталь, кераміка, пластик
ТИП - ніж
ПРИЗНАЧЕННЯ - універсальний
Довжина леза - 20 см
ОСОБЛИВОСТІ - з керамічним покриттям
0

90.00грн.

МАТЕРІАЛ - нержавіюча сталь, кераміка, пластик
ТИП - ніж
ПРИЗНАЧЕННЯ - універсальний
Довжина леза - 20 см
ОСОБЛИВОСТІ - з керамічним покриттям
Ніж Maestro MR 1435
Код: 3232
МАТЕРІАЛ - нержавіюча сталь, кераміка, пластик
ТИП - ніж
ПРИЗНАЧЕННЯ - для чищення овочів
Довжина леза - 6,8 см
ОСОБЛИВОСТІ - з керамічним покриттям
0

65.00грн.

МАТЕРІАЛ - нержавіюча сталь, кераміка, пластик
ТИП - ніж
ПРИЗНАЧЕННЯ - для чищення овочів
Довжина леза - 6,8 см
ОСОБЛИВОСТІ - з керамічним покриттям
Ніж Maestro MR 1446
Код: 3237
МАТЕРІАЛ - нержавіюча сталь, пластик
ТИП - ніж
ПРИЗНАЧЕННЯ - кухарський
Довжина леза - 20 см
0

160.00грн.

МАТЕРІАЛ - нержавіюча сталь, пластик
ТИП - ніж
ПРИЗНАЧЕННЯ - кухарський
Довжина леза - 20 см
Ніж Maestro MR 1447
Код: 3238
МАТЕРІАЛ - нержавіюча сталь, пластик
ТИП - ніж
ПРИЗНАЧЕННЯ - універсальний
Довжина леза - 20 см
0

150.00грн.

МАТЕРІАЛ - нержавіюча сталь, пластик
ТИП - ніж
ПРИЗНАЧЕННЯ - універсальний
Довжина леза - 20 см
Ніж Maestro MR 1449
Код: 3239
МАТЕРІАЛ - нержавіюча сталь, пластик
ТИП - ніж
ПРИЗНАЧЕННЯ - для чищення овочів
Довжина леза - 6,8 см
0

90.00грн.

МАТЕРІАЛ - нержавіюча сталь, пластик
ТИП - ніж
ПРИЗНАЧЕННЯ - для чищення овочів
Довжина леза - 6,8 см
Ніж Maestro MR 1461
Код: 1264
МАТЕРІАЛ - нержавіюча сталь, пластик
ТИП - ніж
ПРИЗНАЧЕННЯ - універсальний
Довжина леза - 20 см
0

225.00грн.

МАТЕРІАЛ - нержавіюча сталь, пластик
ТИП - ніж
ПРИЗНАЧЕННЯ - універсальний
Довжина леза - 20 см
Ніж Maestro MR 1471
Код: 1171
МАТЕРІАЛ - нержавіюча сталь
ТИП - ніж
ПРИЗНАЧЕННЯ - універсальний
Довжина леза - 20 см
0

125.00грн.

МАТЕРІАЛ - нержавіюча сталь
ТИП - ніж
ПРИЗНАЧЕННЯ - універсальний
Довжина леза - 20 см
Показано з 1 по 15 із 175 (12 сторінок)

Приладдя для подрібнення продуктів
Одними з найважливіших атрибутів для кухні, які важливі в процесі приготування будь-якої страви, є приналежності для подрібнення продуктів: ножі, терки, овочерізки і т.д. Існує величезна різноманітність таких інструментів, які мають своє функціональне призначення, як же не загубитися в сотнях моделях і вибрати, наприклад, необхідний вам набір кухонних ножів?

Кухонні ножі: особливості застосування

Ніж є одним з найдавніших кухонних аксесуарів, який існує вже протягом декількох тисячоліть. Безсумнівно, покупка ножа повністю залежить від його функціонального призначення, побажання і бачень покупця. Однак, на думку професійних кухарів, на кухні необхідно мати тільки 3 ножа, за допомогою яких можна виконати всі необхідні операції. Однак, найбільш популярними є:
- кухарський ніж, за допомогою якого здійснюються більше 90% робіт з подрібнення продуктів. Залежно від країни проживання, гастрономічних уподобань такі ножі бувають різні, у нас поширений так званий «Європейський шеф-ніж», довжина леза якого 15-30 см.
- ніж для овочів і фруктів виглядає у формі невеликого клинка від 7 до 12 см з прямим або трохи увігнутим лезом.
- універсальний ніж - оптимальний варіант для нарізки будь-якого роду - лезо у цього ножа від 10 до 15 см, а ось його ширина від 2 до 3 см.
- ніж для хліба з серрейторной заточкою, що дозволяє красиво і тонко нарізати борошняні вироби.
- ніж для нарізки використовують для готових продуктів.
- філейні і обвалочні ножі для риби або м'яса.
- сокирки та тісакі використовують для м'яса, яке містить кістки.
- спеціалізовані ножі для одного продукту (наприклад, для нарізки піци, сиру або помідорів).
Величезна кількість видів ножів іноді ставе в тупик покупця: який виріб необхідно купити, щоб воно було максимально зручно і практично? Звичайно ж, в ідеалі, маючи всі ці «гострі помічники» на кухні, процес приготування буде максимально швидким і комфортним. Однак, купуючи універсальний варіант у вигляді набору ножів, ви купуєте оригінальний атрибут на кухню, який буде незамінний у всьому.

Набір ножів: практичний і функціональний вибір

Найскладнішим є покупка основного, кухарського ножа (європейського, китайського, японського або французького). Віддавати перевагу слід того предмету, який максимально комфортно розташовується в вашій руці і їм зручно нарізати. Від цього залежить форма і довжина клинка, наприклад, якщо ви нарізаєте хитними рухами - купуйте зігнуте лезо, протяжними - лезо повинно бути довгим і прямим, рухами рубки - вибирайте широке і пряме лезо.
Купуючи ніж для будь-якого призначення, велику увагу необхідно звернути на обсяг рукояті - повної відповідності розмірам долоні і зручності використання. Сьогодні більшість виробників кухонного начиння пропонують стильний і оригінальний предмет для кухні будь-якої господині - набір ножів на підставці, де є всі необхідні ножі.
Важливою є покупка і інших подрібнюючих предметів для кухні: овочерізок, терок, шинковок і ін. Кухонні терки бувають також різними в залежності від призначення та функціонального використання.
Купуючи приналежності для подрібнення продуктів в інтернет-магазині «Хозяйкин будинок», ви купуєте кухонний атрибут, який буде радувати вас якістю, практичністю і багатофункціональністю протягом тривалого терміну.