Інформація
Пошук

Приладдя для подрібнення продуктів

Виберіть підкатегорію
Хіт
Кухонні ножиці Maestro MR 1440
Код: 1231
0

45.00грн.

Кухонні ножиці Maestro MR 1460
Код: 1234
0

215.00грн.

Ніж Maestro MR 1431
Код: 3228
0

85.00грн.

Ніж Maestro MR 1432
Код: 3229
0

85.00грн.

Ніж Maestro MR 1433
Код: 3230
0

75.00грн.

Ніж Maestro MR 1434
Код: 3231
0

65.00грн.

Ніж Maestro MR 1435
Код: 3232
0

55.00грн.

Ніж Maestro MR 1446
Код: 3237
0

145.00грн.

Ніж Maestro MR 1447
Код: 3238
0

130.00грн.

Ніж Maestro MR 1463
Код: 1265
0

150.00грн.

Ніж для чищення овочів Maestro MR 1454
Код: 1222
0

95.00грн.

Ніж універсальний Maestro MR 1451
Код: 1262
0

165.00грн.

Набір ножів Maestro MR 1402
Код: 3222
0

215.00грн.

Набір ножів Maestro MR 1403
Код: 3223
0

235.00грн.

Набір ножів MAESTRO MR 1407
Код: 1163
0

240.00грн.

Показано з 1 по 15 із 167 (12 сторінок)

Приладдя для подрібнення продуктів
Одними з найважливіших атрибутів для кухні, які важливі в процесі приготування будь-якої страви, є приналежності для подрібнення продуктів: ножі, терки, овочерізки і т.д. Існує величезна різноманітність таких інструментів, які мають своє функціональне призначення, як же не загубитися в сотнях моделях і вибрати, наприклад, необхідний вам набір кухонних ножів?

Кухонні ножі: особливості застосування

Ніж є одним з найдавніших кухонних аксесуарів, який існує вже протягом декількох тисячоліть. Безсумнівно, покупка ножа повністю залежить від його функціонального призначення, побажання і бачень покупця. Однак, на думку професійних кухарів, на кухні необхідно мати тільки 3 ножа, за допомогою яких можна виконати всі необхідні операції. Однак, найбільш популярними є:
- кухарський ніж, за допомогою якого здійснюються більше 90% робіт з подрібнення продуктів. Залежно від країни проживання, гастрономічних уподобань такі ножі бувають різні, у нас поширений так званий «Європейський шеф-ніж», довжина леза якого 15-30 см.
- ніж для овочів і фруктів виглядає у формі невеликого клинка від 7 до 12 см з прямим або трохи увігнутим лезом.
- універсальний ніж - оптимальний варіант для нарізки будь-якого роду - лезо у цього ножа від 10 до 15 см, а ось його ширина від 2 до 3 см.
- ніж для хліба з серрейторной заточкою, що дозволяє красиво і тонко нарізати борошняні вироби.
- ніж для нарізки використовують для готових продуктів.
- філейні і обвалочні ножі для риби або м'яса.
- сокирки та тісакі використовують для м'яса, яке містить кістки.
- спеціалізовані ножі для одного продукту (наприклад, для нарізки піци, сиру або помідорів).
Величезна кількість видів ножів іноді ставе в тупик покупця: який виріб необхідно купити, щоб воно було максимально зручно і практично? Звичайно ж, в ідеалі, маючи всі ці «гострі помічники» на кухні, процес приготування буде максимально швидким і комфортним. Однак, купуючи універсальний варіант у вигляді набору ножів, ви купуєте оригінальний атрибут на кухню, який буде незамінний у всьому.

Набір ножів: практичний і функціональний вибір

Найскладнішим є покупка основного, кухарського ножа (європейського, китайського, японського або французького). Віддавати перевагу слід того предмету, який максимально комфортно розташовується в вашій руці і їм зручно нарізати. Від цього залежить форма і довжина клинка, наприклад, якщо ви нарізаєте хитними рухами - купуйте зігнуте лезо, протяжними - лезо повинно бути довгим і прямим, рухами рубки - вибирайте широке і пряме лезо.
Купуючи ніж для будь-якого призначення, велику увагу необхідно звернути на обсяг рукояті - повної відповідності розмірам долоні і зручності використання. Сьогодні більшість виробників кухонного начиння пропонують стильний і оригінальний предмет для кухні будь-якої господині - набір ножів на підставці, де є всі необхідні ножі.
Важливою є покупка і інших подрібнюючих предметів для кухні: овочерізок, терок, шинковок і ін. Кухонні терки бувають також різними в залежності від призначення та функціонального використання.
Купуючи приналежності для подрібнення продуктів в інтернет-магазині «Хозяйкин будинок», ви купуєте кухонний атрибут, який буде радувати вас якістю, практичністю і багатофункціональністю протягом тривалого терміну.